Acasa Despre noi Fonduri structurale Campanii Achizitii Firma de exercitiu Contact Vino si tu!
 
Organizatie Voluntarii nostrii Proiecte Cum poti sustine
POSDRU DMI 2.1 Parteneri Finantatori Voluntariat
TINERI CU ATITUDINE
Site realizat cu sprijinul "M.T.S." si "D.J.S.T." Braila

Urmati-ne pe

 

Cambridge

          Examenele Cambridge English sunt recunoscute in lumea intreaga de catre scoli, universitati si angajatori din mediul public si privat. Succesul obtinut in urma sustinerii unui examen Cambridge           English iti ofera un certificat recunoscut la nivel international, care iti atesta nivelul de limba engleza.
British Council Romania este centru Platinum al Cambridge English Language Assessment, prin urmare poti fi sigur ca beneficiezi de servicii de cea mai buna calitate si de profesionalism in administrarea examenelor de limba engleza.
 
 
Teste de limba engleza pentru copii (YLE)  
   
          YLE (Young Learners English) sunt teste Cambridge pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, la trei niveluri de dificultate: Starters, Movers si Flyers. Aceste teste recompenseaza eforturile copiilor de a invata limba engleza si reprezinta modul ideal de a-i obisnui cu cerintele unui examen international.   

KET, PET, KET si PET for Schools     
          Aceste doua examene ce apartin seriei principale Cambridge (KET - Key English Test, PET - Preliminary English Test) iti testeaza cunostintele de limba engleza la un nivel de baza.    
FCE,  FCE for Schools, CAE si CPE     

          Testandu-va cunostintele de engleza de la un nivel intermediar pana la cel mai avansat, aceste trei examene le sunt utile celor care au nevoie de limba engleza pentru angajare sau pentru studiu.   

LIMBA ENGLEZA PENTRU AFACERI (BEC)     
          Examenele BEC testeaza abilitatile lingvistice folosite in sfera afacerilor internationale la cele trei niveluri: Preliminar, Mediu si Avansat. Certificatele BEC sunt recunoscute pe plan international si te ajuta sa dovedesti ca ai cunostinte de limba engleza la standardul cerut si le poti folosi in scop profesional.   
   
ILEC - CERTIFICAT DE ENGLEZA JURIDICA     
          ILEC (International Legal English Certificate) este recunoscut de principalele asociatii ale juristilor printre care Asociatia Europeana a juristilor, Asociatia europeana a studentilor la drept, Asociatia internationala a tinerilor avocati, si Asociatia tinerilor avocati pledanti.   

ICFE - Certificat de engleza financiara     
          Examenul ICFE (International Certificate in Financial English), produs in parteneriat de Cambridge ESOL si ACCA, este recunoscut de numeroase organizatii educationale si de angajatori din intreaga lume si este calificarea ideala pentru cei care doresc sa lucreze in domeniul contabilitatii sau finantelor la nivel global.   

Examene pentru profesori (TKT)     
          TKT Practical testeaza abilitatile de predare ale profesorilor si capacitatea lor de de a-si implica elevii in activitati care sa le dezvolte atit deprinderile, cit si cunostintele lingvistice.   

PROGRAMUL ADDVANTAGE     
          Addvantage este programul nostru de parteneriat pentru institutii. Daca sunteti un centru de pregatire pentru examene si inscrieti candidati in grup, inscrieti-va in programul Addvantage.  


Sursa: http://www.britishcouncil.org/ro/romania-examene-engleza-cambridge.htm

Braila
      Date de contact
Telefon: 0756 114 281

E-mail: cambridge.braila@gmail.com
        Directori de marketing Braila : Mariana Pirlog 0743098717
                                        Veronica Mincior 0756114281

Site web: http://www.cambridgecentre.ro/cursuri-lingvistice

Comenteaza si tu...