Acasa Despre noi Fonduri structurale Campanii Achizitii Firma de exercitiu Contact Vino si tu!
 
Organizatie Voluntarii nostrii Proiecte Cum poti sustine
POSDRU DMI 2.1 Parteneri Finantatori Voluntariat
TINERI CU ATITUDINE
Site realizat cu sprijinul "M.T.S." si "D.J.S.T." Braila

Urmati-ne pe

 

Despre noi

 
 
Generatie cu informatie


           Traim intr-o societate in care informatia reprezinta putere si intelegem acest mecanism mai bine ca altii. Avem trairi comune, atitudini similare si idealuri de neclintit. Suntem noua generatie, cei care sunt aratati cu degetul si pusi la coltul infamiei doar pentru ca isi doresc sa fie informati. Noi stim ca importanta informatiei in contextul societatii actuale este una covarsitoare.

           Ni s-au oferit modele lipsite de consistenta morala, iar apoi ni s-a spus ca suntem imorali. Ni s-a aratat calea de urmat, dar apoi a trebuit sa o parcurgem printre obstacole. Ni s-a spus ca suntem golani atunci cand am vrut sa cucerim strada, offline-ul. Atunci, ne-am indreptat catre online. Am decis ca totusi trebuie ca vocea noastra sa se faca auzita, constiinta noastra trebuia sa aiba un spatiu de expunere.

           TANARCUATITUDINE.RO este spatiul nostru, aici suntem puternici si aici adunam tot ceea ce ne leaga, toate aspiratiile noastre
           TANARCUATITUDINE.RO  iti spune ce si cum mai simte comunitatea din care si tu faci parte!

           Tranzitia ne-a oferit imaginea unei tari in care noi nu contam pentru ca o alta generatie, impamantanita in meandrele regimului comunist, ne-a dat la o parte, fara drept de apel. Insa, noi avem mandria de a fi altceva, de a gandi altfel si de a dovedi ca suntem total diferiti fata de imaginea care in mod artificial ne-a fost creata.
Ne desvarsim, in fiecare zi, rolul de a fi cetateni responsabili, in fiecare zi ne informam si distribuim informatia. Nu ne alege nimeni sursa informartiei si nici nu analizeaza nimeni in locul nostru utilitatea acesteia, pentru ca asa am inteles noi sa ne rupem de trecut.

           TANARCUATITUDINE.RO este spatiul unde punem intrebari si oferim raspunsuri!
           TANARCUATITUDINE.RO iti spune ce si cum trebuie sa faci pentru a fi un tanar informat, un cetatean puternic!

           Implicarea noastra in parcursul societatii este esential, de netagaduit pentru nimeni. Imaginati-va ca altcineva ne-ar face viitorul si noi ar trebui doar sa il traim. Generatia noastra nu este de acord cu acest mod de a cladi o tara, noi nu acceptam compromisurile facute de generatia parintilor nostri la inceputul anilor '90.
           Noi ne implicam, noi miscam lucruri, vocea noastra se face auzita. Suntem cei care niciodata nu am lasat capul plecat.
           Vino alaturi de TANARCUATITUDINE.RO si dovedeste comunitatii din care faci parte ca esti un TANAR CU ATITUDINE.