Acasa Despre noi Fonduri structurale Campanii Achizitii Firma de exercitiu Contact Vino si tu!
 
Organizatie Voluntarii nostrii Proiecte Cum poti sustine
POSDRU DMI 2.1 Parteneri Finantatori Voluntariat
TINERI CU ATITUDINE
Site realizat cu sprijinul "M.T.S." si "D.J.S.T." Braila

Urmati-ne pe

 

Cu ce ne ajuta ITM-ul

Inspectoratului Teritorial de Munca Braila

          1.Este institutia publica aflata in subordinea Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale si Inspectiei Muncii, prin care se exercita atributii de autoritate de stat, in domeniul muncii, relatiilor de munca, securitatii si sanatatii in munca.
          2. Este unitate cu personalitate juridica ce dispune de capacitate functionala, administrativa si de gestiune a resurselor financiare.
          3. Exercita controlul aplicarii unitare a prevederilor legale in domeniile sale de competenta la toate persoanele juridice si fizice - angajatori din sectorul public, mixt, privat si la alte categorii de angajatori.
          4. Colaboreaza cu autoritatile administratiei publice centrale si locale, cu alte inspectii de specialitate ale statului, cu organizatii neguvernamentale, cu partenerii sociali si cu mass-media, putând furniza la cererea acestora, date si informatii, in limitele sale de competenta, potrivit prevederilor legale.
          5. Poate solicita sprijinul unor specialisti din unitatile de productie, cercetare, proiectare si din celelalte inspectii de specialitate ale statului pentru elucidarea unor probleme tehnice
          6. Prin personalul propriu, poate presta la cererea celor interesati servicii de consultanta si asistenta de specialitate pe domeniile de competenta, in conditiile legii.  
          7. Activitatea se desfasoara pe teritoriul Judetului Braila. Inspectia Muncii aproba, dupa caz, extinderea limitelor de competenta ale inspectoratului, la propunerea justificata a acestuia, pe teritoriul altor judete.

AdresaStrada D. Bolintineanu nr. 7
Telefon/fax:  0239-611586 | 611587 | 611589
http://www.itmbraila.ro/